Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

De Stem van Noord

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 72 van de 100.

Status

De stemperiode is afgelopen. Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk.

Overzichtelijk en Veiliger Beemsterstraat

Door: shaeef bansi
16 september 2021

Betere inrichting van de straat. Drempels/versmalling wegdek en parkeerplaatsen zullen bijdragen aan bestrijding van deze racebaan.

Beemsterstraat (vanaf kruispunt ijdoornlaan richting zunderdorp) moet overzichtelijker en veiliger gemaakt worden voor bewoners, bezoekers en toeristen (op fiets).
Probleem: regelmatig wordt te hard gereden en zijn te weinig parkeerplaatsen.
Oplossing: betere inrichting van straat; (1) een deel van beplanting weghalen oneven zijde v/d straat (2) meer parkeerplaatsen daarvoor in de plaats (de autos staan nu geparkeerd op weg, omdat er geen plaats is) (3) drempels/ versmalling straat tbv snelheidsreductie(4) meer licht in de straat.

Hopelijk krijgen we hierdoor een veiligere straat waarbij bewoners, kinderen, bezoekers en toeristen op fiets makkelijker door de straat kunnen. Daarnaast met het overzichtelijker maken van de straat houden we de inbrekers weg. Zij kunnen nu door de beplanting schuilen en jaarlijks hun zakcentjes ophalen.


Argumenten

Argumenten voor

Ilona Kuil | 18 december 2018 07:05

Ze rijden daar als gekken. En een fietspad ontbreekt hier ook in de Beemsterstraat. Bijna overal zijn fietspaden aangelegd, maar helaas zijn ze het stukje tussen de Beemsterstraatbrug en de IJdoornlaan vergeten. Ook het kruispunt van Markergouw naar Jisperveld waar fietsers oversteken is erg gevaarlijk.!! Er fietsen zoveel kinderen naar school.

Reageren


Argumenten tegen

Geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel